Uitgebreid assortiment handschoenen

Uitgebreid assortiment handschoenen

Uit één van de honderden dozen toveren we ook voor u de mooiste handschoenen tevoorschijn. Ons ruim aanbod in kleuren en ledersoorten is onovertroffen in België en ver daarbuiten.

Samen met u zoeken wij de ideale handschoenen voor elke gelegenheid. We bekijken de hand, schatten de maat en passen de handschoen aan zoals het hoort. It has to fit like a glove.

Bekijk het aanbod in de webshop >>.

 

Geklasseerde handschoenenwinkel 'Huis Boon'

Geklasseerde handschoenenwinkel 'Huis Boon'

Wij zijn de enige overblijvende handschoenwinkel in Antwerpen, zelfs één van de weinige traditionele handschoenenzaken in de Benelux. Wij zijn nog een echt familiebedrijf, al drie generaties lang.

Al bijna 120 jaar lang verkopen we uitsluitend ambachtelijke handschoenen. De originele handschoendozen, toonbanken, kasten en stoelen uit de vorige eeuw maken het bezoek aan onze geklasseerde winkel tot een heuse belevenis.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

 

Kwaliteit en service zijn al generatieslang onze stokpaardjes. Onze handschoenen komen uit kleine, meestal familiebedrijven, waar ambachtslieden vaak nog worden opgeleid in het bedrijf, waar men oprecht trots is op het geleverde werk en de kwaliteit. 

De wereld staat niet stil, innovaties en aandacht voor onze leefomgeving inspireren ook ons om mee te bewegen. Onze focus ligt op duurzaamheid. Voor ons betekent dat nu op zoek gaan naar nieuwe ecologische producten, lokaal werken indien mogelijk, aandacht besteden aan de herkomst van het leder en transparantie in het volledige productieproces. We verkopen ondertussen al handschoenen met natuurlijk gelooid leder en experimenteren met nieuwe biokatoenen voeringen. Daarnaast zijn we volop op zoek naar vegan én natuurlijk leder dat dun én sterk genoeg is om handschoenen van te vervaardigen.