Handschoenen voor dames en heren

Handschoenen voor dames en heren

De ambachtelijke gemaakte lederen handschoen groeide de laatste jaren uit tot een gegeerd accessoire. Een handschoen kan uw outfit net die extra toets geven waardoor u niet alleen met warme handen maar ook opvallend mooi door het leven stapt.

Met een ruim aanbod aan kleuren en modellen zorgen we ervoor dat iedereen in onze Ganterie zijn gading vindt. We hebben maar liefst 8000 verschillende paren op voorraad om u gepast te kleden. In bijna 500 lades en dozen liggen de mooiste handgemaakte exemplaren uitgestald.

Leren handschoenen voor mannen en vrouwen

De meeste handschoenen van Ganterie Boon zijn van leder, ongevoerd of gevoerd met kasjmier of zijde. Het gebruikte leder varieert van het klassieke lamsleder, het stevige hertenleder, of het duurzame peccaryleder tot de meer exotische varianten zoals slang- kroko- struisvogel- en vissenleder.

Naast de korte handschoenen zijn ook de lange modellen voor vrouwen nog steeds in trek. Net als de extra warme wintermodellen en de wollen handschoenen in diverse lengtes.

Zoekt u een stijlvolle handschoen voor een ceremonie, huwelijk of feest. Ook dan kan u kiezen uit een uitgebreid assortiment lederen, satijnen, kanten of tule handschoenen in verschillende kleuren en modellen.

Bekijk het assortiment in de webshop >>