Wintercollectie

Wintercollectie

Zoekt u een mooi, origineel, duurzaam en gegeerd cadeau? Kies voor kwalitatieve handschoenen en geef een bijzonder cadeau van uitstekende kwaliteit.

 

 

 

Nieuws Ganterie Boon

Goed bewaarde winkelinterieurs ...  je kan ons en nog 4 andere authentieke winkelinterieurs bezoeken met een gids via de vzw Arsène. https://www.youtube.com/watch?v=RcnWTTk7lQw

Is er een naadje los of is de voering van je handschoenen versleten? Laat uw handschoenen herstellen zodat u weer verder kan met uw favoriete handschoenen. In de zomermaanden kunnen we u snel verder helpen met een herstelling, breng de handschoenen in de voormiddag binnen en meestal zal u ze in de namiddag al kunnen ophalen. In de winter kan de wachttijd oplopen tot enkele dagen.

De techniek staat niet stil. Ons leder kan zo bewerkt worden dat er een goede geleiding mogelijk is om te werken met touchscreens. Door dit procedé hebben we ondertussen lederen touchscreen handschoenen in verschillende kleurcombinaties.

Wil je nog eens terugblikken op onze winteretalage, bekijk dan het volgende filmpje van Monocle: http://monocle.com/film/edits/bring-the-cheer/.

Speciaal cadeau

Speciaal cadeau

Verwen je geliefden met prachtige handschoenen op maat of een cadeaubon waarmee ze zelf onze service kunnen ervaren!