Wintercollectie

Wintercollectie

Herfst en winter ... een periode van koude en donkere dagen ... maar ook een tijd om te genieten van heerlijk wandelen en winkelen ... en dan liefst met warme handen. Ons winterassortiment is uitgebreid, warme stadshandschoenen, duurzame handschoenen voor op de fiets, superzachte soepele handschoenen, ... en dat in vele kleuren en maten.

Zoekt u een mooi, origineel en duurzaam cadeau? Wij hebben nu ook 100% Alpaca handschoenen. ze zijn fairtrade, handgemaakt en ongeverfd of ecologisch gekleurd.

 

 

 

 

Nieuws Huis Boon

Goed bewaarde winkelinterieurs ...  je kan ons en nog 4 andere authentieke winkelinterieurs bezoeken met een gids via de vzw Arsène. https://www.youtube.com/watch?v=RcnWTTk7lQw

Is er een naadje los of is de voering van je handschoenen versleten? Laat uw handschoenen herstellen zodat u weer verder kan met uw favoriete handschoenen. In de zomermaanden kunnen we u snel verder helpen met een herstelling, breng de handschoenen in de voormiddag binnen en meestal zal u ze in de namiddag al kunnen ophalen. In de winter kan de wachttijd oplopen tot enkele dagen.

De techniek staat niet stil. Leder kan zo bewerkt worden dat er een goede geleiding mogelijk is om te werken met touchscreens. Door dit procedé hebben we ondertussen ook lederen touchscreen-handschoenen in verschillende kleurcombinaties.

Wil je nog eens terugblikken op een oude winteretalage, bekijk dan het volgende filmpje van Monocle: http://monocle.com/film/edits/bring-the-cheer/.

Cadeau

Cadeau

Verwen familie en vrienden met prachtige handschoenen op maat of een cadeaubon waarmee ze zelf onze service kunnen ervaren!