Lamslederen handschoenen

Lamslederen handschoenen

De tijdloze glacéhandschoenen zijn uitgevoerd in lamsleder. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, met diverse designs en met een zijden of kasjmieren voering.

 

Peccarylederen handschoenen

cars

Absolute topklasse, en tevens onze specialiteit, zijn de peccaryhandschoenen. De huid van het Zuid-Amerikaanse zwijntje is befaamd om zijn sterkte en soepelheid. Het zijn warme handschoenen van zeer zachte kwaliteit.

Hertenlederen handschoenen

Bent u op zoek naar duurzame handschoenen, dan zijn onze hertenlederen handschoenen de perfecte aankoop. Hertenlederen handschoenen hebben een robuust uiterlijk, zijn sterk en weersbestendig. Met de kasjmieren voering kan u genieten van heerlijk warm comfort in een stevig jasje.

 

Mouton retourné en lapino handschoenen

Mouton retourné en lapino handschoenen

De mouton retourné handschoenen en wanten zijn vervaardigd uit lamsvacht. Ze zijn heel zacht en bijzonder warm.

Wij kozen de lamsvachten uit met de grootste zorg, met aandacht voor zowel kwaliteit als draagcomfort.

Speciale en zeer stijlvolle winterhandschoenen in onze collectie zijn de lapino's. Deze handschoenen zijn met konijnenvacht gevoerd. Een stijlvolle wapening tegen een strenge winter.

Handschoenen uit speciale ledersoorten

We hebben een unieke collectie aan handschoenen uit krokodil, struisvogel, slang en vissenleder. Ze zijn bijzonder sterk en toch soepel. Hun kwaliteit is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar. 

Omwille van het exclusieve karakter is het aanbod beperkt. U kan er van op aan dat u iets speciaals toevoegde aan uw garderobe.