Uitgebreid assortiment handschoenen

Uitgebreid assortiment handschoenen

Uit één van de honderden dozen toveren we ook voor u de mooiste handschoenen tevoorschijn. Ons ruim aanbod in kleuren en ledersoorten is onovertroffen in België en ver daarbuiten.

Huis Boon verkoopt handschoenen met oog voor de beste kwaliteit en duurzaamheid

Bekijk het aanbod in de webshop >>.

 

Geklasserde handschoenenwinkel ' Huis Boon'

Geklasserde handschoenenwinkel ' Huis Boon'

Wij zijn de enige overblijvende handschoenwinkel in Antwerpen, zelfs één van de weinige traditionele handschoenenzaken in de Benelux. Wij zijn nog een echt familiebedrijf, al drie generaties lang.

Al bijna 120 jaar lang verkopen we uitsluitend ambachtelijke handschoenen. De originele handschoendozen, toonbanken, kasten en stoelen uit de vorige eeuw maken het bezoek aan onze geklasserde winkel tot een heuse belevenis.

Handschoenen kopen in Coronatijden

Handschoenen kopen in Coronatijden

Het Coronavirus zorgt momenteel voor een heel andere winkelervaring. Binnen de richtlijnen doen we ons best om je zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan handschoenen bestellen via de webshop. Vind je daar niet helemaal wat je zoekt dan stuur je best een mail. Wij bekijken dan of we je keuze in onze winkel hebben en sturen je een foto. Is alles naar wens dan kunnen we de handschoenen versturen of je kan er voor kiezen om ze te komen afhalen op afspraak. 

Samen met u zoeken wij de ideale handschoenen voor elke gelegenheid.

We bekijken de hand, schatten de maat en passen de handschoen aan zoals het hoort. It has to fit like a glove.